Monday, July 28, 2008

Homo erotisk stress syndrom

Kenneth pusset frem en ny fantastisk bulder i småbakkan til meg i dag. Tidvis fingersnill for min svulmende finger. Krevende flytt for en slapp kropp.Herlig!!! Buldern fikk navnet "Homo erotisk stress syndrom".
Denne lille karen kom å sa farvel til oss når vi forlot oslo tidligere i sommer.
Til ettertanke og etterfølgelse?
Befolkningen på Unstad i Lofoten tok godt i mot oss. De hang rundt oss sent og tidlig. Nå har jeg to dager igjen i Tromsø. Alt for kort tid for å få gjort alt som var planlagt.

7 comments:

~ Vegard ~ said...

Så snill gubben din er, pusser buldre for deg også!! Den så kul ut!!! Vi gleder oss til å bli vist rundt en gang!!

Hva men Kjuge fra 16 august?? Når begynner studiene Kenneth?

See ya,

marianne said...

Studiene begynner 4.august:) 16.august er vi kanskje på harbak, eller dypt begravd i tung lektyre på ntnu.... Dere må planlegge en harbak tur i løpet av høsten da!

~ Vegard ~ said...

Kanskje vil blir med til Harbak den 16. da?? :) Hvis dere lover å la bøkene ligge igjen hjemme..

DJ Calva said...

Ah, så mange skjulte perler på Øya (puss, puss). Men av bildene ser det fremdeles ut til å være lite å finne mellom 6c/7a og ballehardt.. Derimot, hvor ligger klassikerne Homoerotisk og Byssanlull? Ser ut som noe for buldrefestivalen!

Unknown said...

Lurer også på hvor de to ligger. "Homoerotisk stressyndrom" ser jo knallbra ut!

marianne said...

Ja...skal vi se om jeg klarer å forklare det:) Homoerotiskstresssyndrom ligger i Ura i nærheten av dødspotensiale steinen. Bare se etter en svær svart heller i ura der. Her ligger også navnløst prosjekt som dere ser Robin på. Videre oppover ura her har vi pusset masse fine saker. Må orke å gå litt, men det er verdt det! "bysannlull" ligger...hmm...rett opp i skogen/ura (til venstre)fra flomsteinen. Ikke mer enn 50 meter å gå (eller kanskje 100m). Lykke til på samlinga da! Jeg stikker til trondheim for å sjekke ut nye beitemarker:)

marianne said...

Nei...motsatt altså. Bare bytt om på navnene, så er forklaringa riktig:)