Friday, July 17, 2009

Hay que pescar!






I dag hadde jeg ikke fiskelykke! Kenneth fikk to glitrende vakre ørret, men verken jeg eller Kirsti fikk noe. Til middag ble det nyfiska ørret og kveite. Tenk! Vi maler hus i stiv nordvest kuling, surfer på tidenes beste surfestrand (mye bedre enn Unstad, for de som kjenner til det!), spiser hjemmelaget og fisker høytsprettende ørret. Snart går turen til Trondheim - litt studieliv og herlige dager på verandaen, forhåpentligvis. Før Finnmark ble det overdrevent mye buldring i Tromsø. Det værste var huden. Smerte! Må tilbake å prøve på alle lekkerbisknene. Det er et deilig liv der oppe i dalen.

5 comments:

~ Vegard ~ said...

Det ser bare så sykt bra ut!! Mye fete bilder, deilig stein :)

marianne said...

Det er morro, men nå er det over for en stund. Setter snuta mot trondheim og innspurten på vårsemesteret. Håper dere har det bra hele gjengen!

~ Vegard ~ said...

Vi har det super fint, mye å henge fingra i, salg, småtroll... :) Så det er bra! Har dere tenkt dere til Bleau i høst eller?

pablo said...

JOOOOODER!!! QUE FRIO KENETH*!!!!

marianne said...

Vegard! Vi har jo fått tilbud om skrivestue og gourmetmat så vi får se om ikke småkronene strekker til også! Pablo! Vi har hatt mindre enn ti grader HELE sommeren! Nå er vi tilbake i Trondheim og 19grader føles som 36! Fortsatt på Mallorca?