Sunday, July 5, 2009

Rykende ferske smaksopplevelser

Ny funky beta på gammelt tak
El Tronco på direktevarianten av Avalon
Sunniva i utstrekning
Jeg på den nyetablerte superklassikeren "Avalon"
El Tronco på "Bossanova" prosjektet.

Den etablerte buldringa i Tromsø myldrer av klassikere på lett og moderat nivå som ligger idyllisk til på steiner spredt utover en åpen dal - småbakkan. Stedet innbyr dermed til sirkler i god fontainebleau stil og det er deilig å få gått masse forskjellige buldre på en ettermiddag etter dagens dont. I helga derimot var det duket for søken etter nye steiner! Kenneth Tronco Olsen hadde sett oss ut et nytt område. Sammen med Sunniva satte vi ut lørdag ettermiddag for ukas høydepunkt - den store skattejakten. Det skulle ikke gå lang tid oppover lia før vi snublet over den første potensielle linja. Jeg var gira på å stoppe og pusse, den så jo så flott ut! Kenneth ville videre. Ok, vi kommer tilbake på slutten av dagen.... Et par minutter til og vi snubler over neste monumentale kampestein. Jeg hiver fra meg pad'en, finner fram børster og begynner å pusse. Titter litt ned på landinga innimellom og sjekker landinga. Litt skrånende og en svær stein. Med litt god pad'ing går det sikkert greit (selv med vrikka fot fra vingsand). Kenneth vil videre. Han veit det er mer stein der oppe. Jeg og Sunniva pusser hver vår linje (blant annet logoprosjektet "chicks with dicks") før vi dumper ned på pad'en for å innta nybakte boller og nypete med honning....Mmmmmm! Kenneth ringer: "dokker må komme opp hit...de e helt sykt! De e den sykeste linja æ har sætt!". Vi pakker snippesken og trasker oppover lia med en anelse om at dagen kommer til å bli vanvittig bra. Og det ble den. Steinen som skulle pusses hadde ikke mindre enn sju utrolig vakre, selvstendige linjer, fra ganske lett til veldig vanskelig. Plutselig var klokka åtte og vi hadde buldra og pussa i åtte timer, var tomme for energi og mat og drikke og var klare for øl og fiskewok hjemme hos Sunniva. Gleder meg til å prøve flere av linjene på denne steinen igjen. På gjensyn!

5 comments:

pablo said...

HEHEHEEEEE!!! BUENA FOTO EN LA PORTADA!!!
ESCALO MUCHO EN CUENCA Y TENGO MUY BUENA RESISTENCIA, BRA PUMP!!!
RECUERDOS A TODOS.

marianne said...

Tjohooooooo Pablito!!! Yo y el Tronco escalamos en Tromsø como locos! Hay tanta roca aqui! Cuando te vas a Mallorca?

Håkon said...

Hurra! Jeg skal til Sveits for å buldre i tre dager på vei til jobb i Tyskland. Ønsk meg lykke til mens du fortsetter å være sterk og stifinnende i nord! Og så må du hilse til han smukken Kenneth.

(Hola Pablo!)

-Håkon

marianne said...

Skal du begynne å jobbe i Tyskland Håkon? Hvor og hva skal du gjøre? Nå stikker vi til sørøya for å fiske, male hus og forhåpentligvis surfe bittelitt! God tur til tyskland da!

~ Vegard ~ said...

Det ser så sykt bra ut der oppe :)

Vi kommer snart (iløpet av ett år eller noe...) med hele hurven!