Saturday, August 22, 2009

Unstad wipeout camping Bonanzaaaa!

Señor Grimmy esta visitando escritoro: Unstad wipeout camping Bonanzaaaa!

Uiuiuiuiuiuiuiuiuiu...Happy Grimmy. Me haz been doing surfing with number two people in the world. Give it up for Bottomturn-Kenneth and Lip-launch-marianne. Respect!

Camping is here to stay. Volkswagen caravelle camping har vist seg fra sin beste side og tilrettelagt for bopæl med seaside view ved unstad strand. Og det i et område med byggestans.
Mest populære rett: Unstad wipeout, blandes i en gryte: Brun Lapskaus, ertesuppe og medium harsknet kjøttpølse. Hmm...hehe. Ved siden: Polakkbrød. Drikke: Nordlandspils.

Marianne tilbrakte mest tid i gröna rummet, men pga mye rush på lipen ble hangtimen ofte omgjort til quality underwater downtime.
I en alvorlig tumult kom Marianne til å maltraktere 6,6'en sin. Kenneth utnyttet da på mesterlig vi sine nyvunnede kunnskaper innenfor matematikk og generell vitenskap og satte sammen de sykeste algoritmene for å regne ut mengden epoxy som kreves for å reparere et surfebrett, men dessverre gikk det med han som alle andre genier som var forut for sin tid. Teorien passet ikke dagens realitet og hullet ble større en mengden epoxy. Jorden er med andre ord enda flat. Med en hurtigherdende epoxy ble gode råd dyre og hullet ble fyllt med diverse diverse. Brettet ble forøvrig brukt neste dag med stor suksess...

Nå tilbringes de siste timer på bryggen i Kavelvåg. Kenneth er skuffer seg over å enda ikke har fyllt 30 år , men han har fått whiskey og jordbærkake og gleder seg nå over å enda kunne glede seg til å bli 30. Hurra for 29'åringen.

PS: Grimmy har akkurat gruseknust Marianne og Kenneth i biljard, og dermed må alle stemme Frp til høsten. O'alle hjerter gleder seg!

No comments: