Saturday, November 15, 2008

Kalksteinkalksteinkalkstein

Et par timer på betongen før flyturen hjem.... herlig!
I Siurana Valley crags. Siste dagen vår. Bøttevis med stilige ruter. Må tilbake!
Kald og vått, men vi måtte bare få klatra litt!
Racó de Misa. Min favoritt!

6 comments:

pablo said...

hoolaaa!!!
Skal du dra til Lillehamer på neste onsdaog, eller?
begynne vi å jobbe på torsdag?
Snakkes.

Johanne said...

Heia på deia, og takker for sist! :) E superspent på korsn mastern e? Når skipa du avgårde til Cuba?
Prøva stadig å vri hjernen på ka man ska finn på, Mongolia og Tibet e foreløpig favorittan, men dessverre e tibatansken og mongolsken litt dårlig for tia:S

Har bare fått klatra ute her nede i Tyskland en gang, e tragisk! Va noget fuktig innjpujn hullan, men ganske artig! Ellers e vi i et lite buldrerom eid av et slags klatrekollektiv.
Munchen er forøvrig en finfin by, trives godt!
Bra å komme til Trondheim?
:)

marianne said...

Pablo! jeg kommer til lillehammer torsdag kl 12:30, så da må vi begynne å jobbe. Hvis du vil komme før og begynne å jobbe så kan du det! Vi må være ferdige med å skru fredag kveld. Jeg tar tog fra Trondheim til Lillehammer. Tar du også tog, eller har du bil?

marianne said...

Hei Johanne! Hvordan går det??? Hva gjør du i Tyskland??? Masterprogrammet i Trondheim er hinsides dårlig! Det er så amatørmessig som det kan få blitt...tror jeg var smartere før jeg begynte her enn jeg er nå....De tapper hjernen min for energi og kunnskap:/ Trondheim er en super by og jeg trives veldig godt. Kjør på med tibet eller mongolia, viktig å følge hjertet! Begynner du i oslo til høsten? Har dere det bra i Tyskland?

Johanne said...

Å så innmari skuff!!! Trodde Trondheim måtte være LITT bedre enn som så, tenkte å sjekke det ut for å ha litt mer å velge i, men nå kan det jo se ut som om det blir Oslo til høsten da:P Har tenkt på utlandet, men det skjer neppe.

Joda, her har vi det bare bra! Jeg har tre timer med tysk-kurs hver dag, er universitetsdrevet så de har et bra opplegg. Trivelig klasse har jeg også, 20 nasjoner representert, så det er jo mat for antropolog. Vet bare ikke helt hvor jeg skal begynne.
Robin putrer og går på mastern sin, jeg skjønner ikke så mye av det dessverre.

Ellers mange gode italienske restauranter i strøket, blir en del hjemhentede ovnsbakte pizzaer, nammnamm!! Planlegger en tur til Sveits etterhvert, men først er det vel konkurransen på Lillehammer som gjelder. Jeg skal heie masse på dere fra Tyskland!!

Teit med mastern altså, men Malinowski hadde vel ikke helt tilrettelagt master han heller, Hvor utgangspunktet er galest, blir tidt resultatet originalest. Hva er endelig tema for feltarbeidet?

marianne said...

Jeg skal moderere meg litt. Tror du hadde likt å studere her. Det er mye hyggelige folk, og det er slettes ikke sikkert at opplegget i oslo er noe bedre. Også kan vi jo hjelpe hverandre da!! Hadde vært veldig morro om du begynte i trondheim! Jeg drar til cuba 15.januar. Skal skrive om risikohåndtering etter orkanene, pluss pluss....