Monday, September 15, 2008

"The Revolution was the work of climbers and cavers."
Fidel Castro, living icon and tireless voice of the Cuban Revolution

Som de fleste veit er jeg nå en flittig masterstudent på sosial antropologi i Trondheim. I denne sammenhengen skal jeg ut å farte. Planen er å dra til Cuba (!) i januar og bli der i et halvt år (huttetu og snufs snufs snufs) for å gjøre feltarbeid. Prosjektet handler om klimasårbarhet og hvordan dette fordeles mellom mennesker. Med andre ord; hvem rammes hardest i en ekstrem situasjon som den siste tidas orkaner, f.eks?! Nok om det. Poenget er at det er en ypperlig anledning for alle til å kikke litt rundt seg å se hvordan klatrere andre steder i verden (utenom thailand, frankrike, spania, sverige, USA og Norge) gjør sine saker!!!! I tillegg til å få et innblikk i hvordan jeg vil komme til å få det til våren:) Så sjekk ut: www.cubaclimbing.com Les nøye! Masse spennende kunnskap og historie som kommer fram!

Oppstandelsen

Jesus klarte det....nå har også marianne bloggen klart det! Gjenoppstandelsen er et faktum!!! Nå gjenstår det bare å komme seg ut å få fanget flere magiske trønderøyeblikk... På gjensyn!

Tuesday, September 9, 2008

Død og begravet

Bloggen legges ned og jeg oppretter en ny en. Har kommet et eller annet virusdritt på denne sida.... nye bloggnavnet er: blomblog.blogspot.com