Saturday, August 22, 2009

Unstad wipeout camping Bonanzaaaa!

Señor Grimmy esta visitando escritoro: Unstad wipeout camping Bonanzaaaa!

Uiuiuiuiuiuiuiuiuiu...Happy Grimmy. Me haz been doing surfing with number two people in the world. Give it up for Bottomturn-Kenneth and Lip-launch-marianne. Respect!

Camping is here to stay. Volkswagen caravelle camping har vist seg fra sin beste side og tilrettelagt for bopæl med seaside view ved unstad strand. Og det i et område med byggestans.
Mest populære rett: Unstad wipeout, blandes i en gryte: Brun Lapskaus, ertesuppe og medium harsknet kjøttpølse. Hmm...hehe. Ved siden: Polakkbrød. Drikke: Nordlandspils.

Marianne tilbrakte mest tid i gröna rummet, men pga mye rush på lipen ble hangtimen ofte omgjort til quality underwater downtime.
I en alvorlig tumult kom Marianne til å maltraktere 6,6'en sin. Kenneth utnyttet da på mesterlig vi sine nyvunnede kunnskaper innenfor matematikk og generell vitenskap og satte sammen de sykeste algoritmene for å regne ut mengden epoxy som kreves for å reparere et surfebrett, men dessverre gikk det med han som alle andre genier som var forut for sin tid. Teorien passet ikke dagens realitet og hullet ble større en mengden epoxy. Jorden er med andre ord enda flat. Med en hurtigherdende epoxy ble gode råd dyre og hullet ble fyllt med diverse diverse. Brettet ble forøvrig brukt neste dag med stor suksess...

Nå tilbringes de siste timer på bryggen i Kavelvåg. Kenneth er skuffer seg over å enda ikke har fyllt 30 år , men han har fått whiskey og jordbærkake og gleder seg nå over å enda kunne glede seg til å bli 30. Hurra for 29'åringen.

PS: Grimmy har akkurat gruseknust Marianne og Kenneth i biljard, og dermed må alle stemme Frp til høsten. O'alle hjerter gleder seg!

Tuesday, August 18, 2009

Señor Grimmy - La Bruja - El Tronco - Señor Pimp

Marahaba! På plass i Tromsø. Isnende vind, åtte grader og regnregnregn. En lang sommer nærmer seg slutten:Cuba-oslo-trondheim-vingsand-trondheim-vingsand-trondheim-osv-lofoten-tromsø-finnmark-tromsø-trondheim-oslo-tromsø.......og nå....lofoten for surf og lek med stein. Med på turen blir Señor Grimmy, Tromsøs store sønn, biolog, knivmaker og generell entusiast, La Bruja (den pengelense heksa), El Tronco direkte fra ensom majestet i barentshavets monsterbølger og selvfølgelig Señor Pimp som ALDRI GIR SEG! Seks av åtte drivknuter er bytta ut, nytt luftfilter og oljefilter er på plass og en eller annen reim fornya. Brødene er bakt og bilen er snart fylt til randen med mennesker, øl og utstyr!

Sunday, August 9, 2009

=OSLO

Denne uka satte vi snuta sørover mot familie, regresjon, vektorberegninger og akordbetaling. Øyafestivalen er utsolgt, studielånet har kommet - men er allerede brukt opp, folk er på ferie og koser seg i godværet, imens regnværet alltid vil følge etter akkurat deg. Snart er det Stortingsvalg og Siv Jensen og Erna Solberg blir våre nye ledere. Jeg har mottatt årets medlemsbevis og invitasjon til kirkevalget uten å vite at jeg noen gang har vært medlem i den norske statskirka. Så kommer skolestart og masse forelesninger og oppfølging som ikke er fordi det ikke finnes ressurser til det. Når du etter noen uker ikke har gått på de forelesningene og ikke har fått den oppfølgingen som ikke finnes, så begynner den friske høstlufta å nå nesa di. Steinen er nedkjølt og bladene skifter farge. Fosen roper på deg, men det gjør også Font (ihvertfall på meg). Det er som om den crispi høstlufta går rett til hjernen, gjør en dobbel loop og setter rett i gang med å aktivere bleausarden i deg. Det er lenge siden jeg har vært i Font nå. Det begynner å bli på tide. Må bare få meldt meg ut av statskirka og levert stemmeseddelen til stortingsvalget først.