Tuesday, July 13, 2010

Farlig norsk hengebru!

Bohuslän: to dager med grilling, psyking, øl, ømme fingre og tær, litt mer frykt, ennå mer frykt og ømme tær og fingre, en fastkilt alien som tilslutt slapp etter en times arbeid. Venting, mye venting. Stemming. Psyking igjen. Litt mestring, mye nederlag. Ganske kaldt igrunn. Mygg og godt samvær på torpet til Hannah og Petter. De lokale klatrerne har fått det for seg at de skal gå tidligere boltede linjer på kiler, areter uten sikringer, tjue meter høye highballs, osv. Det skyller en slags hardgrit-bølge over bohuslän. Over oss skylte det mest kalddusjer, myggspray og svettetokter. Aldri mer! tenkte vi, inntil vi satte oss i bilen på vei hjem og begynte å planlegge neste bohustur.
Knut Satan Storvik rasler med kileknippet.

Camplivet på torpet til Hannah og Petter (kan anbefales på det varmeste)

Stryn: I spektakulære omgivelser ligger Beachen til. Cragget er fantastisk, det varmet et buldrehjertet tvers igjennom selv om jeg ikke fikk til noen ting som helst på grunn av en geriatriskliknende pump, dårlig psyke, osv, osv. Et par dager med masse morsom klatring og svært så hyggelig selskap på cragget med vegard vereide og jarle kalland som reboltet, thomas horgen som klatret og presidenten som feide oss alle av banen med den gode pumpen sin. Etter hviledag på Moelven camping ved foten av Briksdalsbreen, samt en fottur opp til breen, var vi igjen klar for en dag på Beachen. Jeg skal definitivt tilbake!

Kyr i briksdalen...
Kenneth tar oppvaska i Loenvatnet
Presidenten pumper ikke ut på Beachen.

Thomas Horgen borrer et nytt toppfeste på Osambabosa

Romsdalen: Til slutt i ferieuka gikk turen til Romsdalen og litt buldring på Skiri i trygge og gode omgivelser. Som alltid når jeg buldrer på Skiri var det også denne dagen i overkant av 25 grader og all hud forsvant før oppvarminga var omme.

Kenneth tar i på Purkespranget
Pimp, Kenneth, Bispen og Kongen

Nå venter gode forhold på Vingsand!

Ps. Er det noen som har testa ut buldringa på Valdresflya???

6 comments:

roffe said...

Takk for oppdatering :)
Hva i all verden betydde egentlig overskriften forresten?

En liten ting til ;)
Burde noen sjekke ut buldringen på Valdresflya???

roffe said...
This comment has been removed by the author.
javipec said...

y cuando en Espana??

~ Vegard ~ said...

Så digg ferie :)
Kos dere!

Finger'n er fin igjen el?
Hils Kenneth !

marianne said...

Hm, hva skal jeg si om steinene på valdresflya? Ja, det bør sjekkes ut. Også i Svartdalen, nedenfor Torfinstindan er det en gjeng med steiner. En helg i det området er absolutt å anbefale. Det må pusses litt, men ikke mye. En svær ur med stort og smått, kanskje spesielt på litt lettere grader (av en eller annen grunn).

En octubre a Fountainebleau, pero quizas Espana tambien. Ojala! Y tu? Cuando vienes a Noruega??

Fingern blåser seg opp som en ballong etter hver økt, men med litt kløkt i utvelgelse av buldere og ruter så fungerer det greit:)

~ Vegard ~ said...

Kløkt er bra :)