Monday, May 24, 2010

Med kidsa på Lillehammer!





Juniorsession på Lillehammer i helga. Laurent Laport hadde sammen med tyriligjengen skrudd en haug med buldere til konkurransen på lørdag. God stemning og høy kvalitet på klatringa. De er vanvittig flinke! På søndag var vi på Stange-bleau med pads, sjokoladeboller (det finnes faktisk brunostboller også å få kjøpt i lillehammertraktene!)og "norwegian-tower" (Laurents navn på matpakka) eller "the poverty tower" (som var Per-Arnes variant på det samme). Med fortsatt vond finger hadde jeg lagt igjen skoa hjemme. Kidsa ga seg ikke ved endt klatreøkt og spente opp line på tre meters høyde og hoppa ut på uten å tenke seg om. Sykt! Snøballkrig på fjellet og sol og sommer på lillehammer. Ahhh hvor jeg savner å kunne henge ute i modernatur.

Wednesday, May 19, 2010

Vårsola!






Hei og hå. Forrige helg hadde vi besøk fra Tromsø. De var gira på å dykke og vi var gira på å klatre (minus meg) så da dro vi på tur. Første natta med svært så hyggelig selskap på Osen fjordcamping. Hanne, Steingrim og Jon Brage fra Tromsø, fra Oslo var Joakim, Leif Henning og Hanne kommet, fra østerrike Bernt, fra Molde Per, Bente og Otte, fra Trondheim Lynn, Anne Marie, Kenneth og meg.Etter en sein kveld med chorizopølser, sjokolade og øl våknet vi neste morra, klare for stein, fisking, kamskjell og solslikking. Torstein kom fra trondheim og meldte seg mer eller mindre frivillig som kaptein på båten. Vi hadde en utrolig flott dag, og jeg glemte nesten at jeg var skada i fingeren - så fint var det å bare være ute å kose seg!Det blei klatra hardt, kjørt båt, dykka og spist kamskjell, og jeg ble rød på nesa.

Tuesday, May 11, 2010

Snæpp!!! (sa det i fingeren)

Og så var moroa over for denne gang. Litt for dårlig oppvarming på i-bygget i går, og så var progresjonen på masteravhandlingen definitivt sikra. Morro var det lell at jeg fikk tilsendt artikkel fra Rock & Ice som Janet Bergman har skrevet. Jeg møtte en gjeng med amerikanere når jeg var på Cuba. Legg merke til bildet OG formuleringen ved siden av bildet(a beautiful climber...)

http://www.cubaclimbing.com/wp-content/uploads/2010/03/1ForClimbing-RI-June2010-044-51186.pdf

Sjekk også ut for mer cubaklatring:

http://www.cubaclimbing.com/articles/

Nå venter...vel hva venter egentlig nå? Blir jeg nødt til å møte 17.mai uten planer om å klatre. Skal jeg tilbringe nasjonaldagen stirrende ned i fanget mitt på den stakkarslige puslete ømme fislete dumme fingeren min?? Fysj! Og nå som jeg begynte å komme i så god form! Er det seks uker man bør hvile eller kan man hvile litt kortere mon tro?

Monday, May 10, 2010

Norsk antropologisk konferanse




Innledet helgas norske antropologikonferanse med tur til vingsand. Blei en kort dag, men perfekte forhold. Ti grader og sol, med et lite vinddrag. Til helga blir det ny snartur. Nå, en tur på i-bygget for å friske opp gamle kunster etter helgas konferanse. Hasta la vista!