Thursday, December 24, 2009

24.desember

God jul alle sammen! Vi befinner oss i San Jose, hovedstaden i Costa Rica. Etter aa ha fortaert "beef rap" paa flyet fra new york har vi begge liggi horisontalt et par dogn naa, billibg tarmskyll med andre ord. Mor og bror skulle ha ankommet nicaragua i gaar tror jeg, men snoe og tyvaer i london kompliserte det hele. Naa er de i Housten, paa vei hit til costa rica...(?) Hvordan det hele skjedde vet jeg ikke. I morgen tidlig er planen aa dra tidlig til san juan del sur der vaare rike nicaraguanske venner venter paa oss med omtanke og velvaere...haaper bare mor og bror faar bagasjen sin som har blitt borte paa veien fra london til housten...Complicado! San Jose ligger nydelig til paa 1100 meter med svaere vulkaner paa alle kanter. Det er i overkant av tjue grader og deilig frisk luft. Ikke heseblesende mye julestemning her, men tenker litt paa dere som feirer jul der hjemme og haaper dere skaaler for oss som befinner oss langt langt borte. Til forskjell fra cuba saa faar man tak i saa aa si alt her, masse butikker med billige produkter. De amerikanske kjedene ligger paa rekke og rad, macdonalds, burger king, macdonalds, burger king, osv. Costa Rica har visstnok lagt ned militaeret sitt og satser heller paa forsvar fra de mange USAske militaerbasene i landet. Lurer paa om det er en sammenheng mellom alle kjedene og alle basene?

I mens vaare saare mager heles venter vi paa mor og bror, og synger julen inn med den svaert saa omsorgsfulle homsen federico som driver hostellet vi bor paa.

God jul til alle dere der hjemme i stua! Naa er det snart natta for dere og all maten og pakkene er fortaert. Haaper dere har koset dere! Store klemmer fra marianne

5 comments:

~ Vegard ~ said...

*God jul fra alle oss på Solstad gaard :) Mange klemmer til dere!! God bedring!

Carles said...

God Jul!!!

Feliz Navidad!!!

Øyvind said...

god jul! og god surf!

Løftingsmo said...

ikke tenk på oss. det er dere som har det digg! jul kan dere feire hvert år.. kos dere masse der nede! Jeg sitter misunnelig her hjemme, men skal ut på ski i morgen. Man må jo lage litt moro for sæi sjæl, eller hva?
godt nyttår til dere!
2010 blir superbra:D

Løftingsmo said...

jeg mener: feliz año nuevo:D