Thursday, December 31, 2009

Godt nytt år!

Hallo godtfolk.

I dag er det nyttårsaften! Her har vi frisk bris, fralandsvind, nærmere 30 grader og sol fra lettskya himmel. Vi sitter og nyter en hyggelig frokost blant bananpalmer og grønne papegøyer. I dag er planen å dra til Playa Maderas for en skikkelig rumble i bølgene, får så å gjøre seg klar til familiemiddag med Kirstis nicaraguanske venner. Klokka tolv skal en dukke i menneskestørrelse (som representerer 2009) brennes, slik brenner man det gamle året og ønsker det nye velkommen. Mor og bror drar til flyplassen klokka to i natt og rekker akkurat og ønske det nye året velkommen før de må dra.

Nå har vi altså karret oss til Nicaragua, nærmere bestemt San Juan del Sur. Landsbyen er en fin blanding av smått oppkommende turisme, nicaraguanske ferierende og fiskelandsby. Vi menger oss med den ypperste av den ypperste fiffen i nicaragua, spiser ved de rikes bord og blir tatt med til de private strendene deres....Vi har fått surfa en del (endelig uten våtdrakter siden vannet har omkring 29 grader), og Kirsti hatt sin surfeleksjon (bilder følger). Vi hadde en fantastisk dag i egen minibuss (og guide) der vi kjørte til nicaraguasjøen, tok båt til Omitepe (en øy med to vulkaner) og tilbragte hele dagen der. Fantastiske strender, jungle-bush-walk (med slange) og fantastisk mat. Jeg og Kenneth har en uke igjen hvor vi håper å få surfa mest mulig, kanskje besøke Granada en tur og ellers bare slappe heeeelt av. Dagene føles som om de flyr avgårde, men energien og den gode helsa er tilbake, og det er ubeskrivelig deilig. Klok av skade fra cubaoppholdet, så holder jeg meg nå unna de store dosene med ris og bønner, og på den måten håper jeg å ikke se ut som en karbo-ballong når jeg kommer hjem igjen. Den sjette januar drar vi til San Jose og den niende flyr Kenneth tilbake til Norge og jeg til Cuba.


I går var vi på turens første konsert! I god Reggaestil danset vi mininyttårsaften velkommen. Herlig konsert der king tubby, bob marley og nicaraguanske folketoner møtte hverandre. Våre tanker gikk til alle våre reggaeelskende venner. Neste gang må dere bli med!

Mer tekst og bilder følger når Benjamin får fiksa dataen min!

Ha en riktig god nyttårsfeiring alle sammen!

2 comments:

roffe said...

Høres ut som en bra nyttårsaften! Nesten bedre enn å være halv-forkjøla i Oslo i -10 :).
Kos dere og hils K!
Godt Nytt År!
/R

~ Vegard ~ said...

-20 :)

godt nytt år :)