Monday, March 16, 2009

Bilder!

Jeg og fostermor Celina danser salsa. Hun hadde noen helt raae moves, spesielt i chachacha!
Reidun, Celina og hennes niese foer den store salsakvelden paa casa de la musica

Smaapikene har pyntet seg foer den store kvelden


Jeg og Reidun paa pub (og jeg med nyheklet lue av cubansk garn!)



En lokal spellemann som akkompagnerte haandbaken vaar.




13 comments:

kirsti said...

Celina og Jesus, bedre sted kan du antagelig ikke bo, Celina betyr himmel tror jeg, og Jesus, ja, vet vi jo hva står for. Antar du er tilbake paa Cuba etter besoeket paa den andre siden. Det maa ha vaert merkverdig. haaper alt gaar greit med visum. familievisum?betyr det at du kan vaere i ro helt til flyreisen hjem? Begivenhetene herfra er at johanna har faatt fast stilling HURRA, Benjamin legger ut paa safari i dag, Anthonykonsert i oslo, Marcus og Tori skal dit, og fra mitt hjoerne er det store at badestampen fungerer og at jeg gleder meg til aa ta dere med oppi den. Alt vel altsaa. Klatre fint i Vinales. Hils de jeg kjenner og har truffet. Klemmer fra Kirsti

~ Vegard ~ said...

Kul lue, fete farger!!

Godt å se at klatrejentene setter seg ned med en real håndbakk konk når kvelden nærmer seg :)

Nå er vel danse moove'sa helt rå kan jeg tenke meg, Kenneth kommer til å få kjørt seg på dansegølvet når han kommer ned!

Ikke noe nytt fra Verket, kun at det er sinnsykt varmt der og at det kryr av mennesker!! Halvannen uke til Font, det skal bli digg! Timo har enda lengre tjekker sveis, det samme har faren.

Dance on!!

pablo said...

Guapisimas las noruegas-cubanas jajaa!
Joder, vosotras si que sabeis pasarlo bien!
Reidun muestra que tambien sabemos bailar por estos lugares.
Que tal va ese ritmo Marianne jajja!!
espero que disfruteis mucho de todo eso, yo por aqui sigo con la rutina (verket) y cada vez mas fuerte aunque no bailo tanto como me gustaria!
Cada frase es mas dificil....

Kristin said...

Morsomt å få oppdateringer Marianne!! Jeg gleder meg til å se dansemoooovs`a når du er i landet igjen! ;) Stor klem fra meg!

Jokkesen said...

Hallå Marianne! Hva er det han bak deg på det øverste bildet holder på med'a?

;-D

Anonymous said...

bananas bahamas.
jeg sitter på datasal på gløshaugen og kan ikke annet enn å glede meg over eventyr venner dans klatring varme lueproduksjon håndbak-på-pub, altså da glede meg på deres vegne. men - selv om hverdagen er pressende tilstedeværende og nære klarer jeg hvis jeg konser å drømme meg bort til cuba om enn bare for et minutt eller to. det er fint. men kom tilbake om ikke så altfor lenge, da! trondheim savner dere begge. hilde

ac said...

Hei Marianne,

Sitter og vurderer master i sosant til høsten, men etter og ha lest bloggen din og sett bildene vurderer jeg det ikke lenger, selvfølgelig skal jeg ta master!!!!
Lurer bare litt på hvor eksotisk det blir med feltarbeid i Oslo. Eller kanskje jeg skal lure med Carlos, og ta Gabriella i en bæremeis til karibia.
Enjoy, salsa, klatring, feltarbeid og alt annet Cuba har å by på.
Klemmer fra Anja.

marianne said...

Hallo alle sammen! Alt vel ja. Salsaformen og spanskformen svinger opp og ned, men jeg ser for meg en slak stigningskurve. Naa har jeg ogsaa kommet i gang med slottsklatring i Havanna og i morra blir det buldreokt i Parque Almendares. Funnet meg en skikkelig trivelig liten beskjeden klatregjeng som drar meg med rundt omkring. Formen er skikkelig skikkelig daarlig, og som sagt tidligere er jeg ikke feit, men rimelig dvask... Reidun har dratt sin vei og det er fryktelig trist. Var saa morro aa ha henne her, men marit har flytta inn og det er kjempe bra. Kenneth kommer om en uke!!!!!!!! Gleder meg noe hinsides til det! store klemmer!!!!

marianne said...

det som skjer paa det foerste bildet kalles reggaeton....

Unknown said...

Hei Marianne!

Det ser ut som du har det stålende deg på Cuba. Pappa og jeg er på fjellet og koser oss med alle de fine bildene dine. Fortsatt god påske.

jf og Ulf

Unknown said...

Takk for fantastiske uker på Cuba Marianne! Påska har blitt tilbragt hos mor. Skiturer i marka, vin og cubanske sigarer på balkongen med mor. Hils Celina og si at de Montecristoene er helt fantastiske. Kenneth må gjerne legge ut for en ny kartong til meg :) Håper dere koser dere. Hils folket! Klem Reidun

pablo said...

Perdona por no haberte contestado antes!
Que tal te va?
Espero que estes dando todo alli y disfrutando al maximo, ahora yo estoy en Oslo, he estado tres semanas en mi querida Spania.
En verano no se que planes tengo Sudafrica, Spania, un poco de Lofoten, no se, hay tantos lugares!
Bueno un beso morena jajajaaa!!!

Marthe said...

Hei Marianne!
Artig å lese om dine eksotiske opplevelser når man selv sitter her i regnværet i nord. Kom hjem forrige uke fra 11 dagers fantastisk buldring i Font, og var så klar for utesesongen. Foreløpig ser det dårlig ut, men det positive er at det ikke snør...
Stikk innom når du kommer hjem!
Klem fra Marthe i Bodø